Greppträning & Styrka

Varför träna greppstyrkan?

Om det något du har glädje av är det din greppstyrka, både i vardagen och vid träningen. Vill du exempelvis öka dina vikter i marklyft är starka nypor ett måste. Ju mer du börjar träna dina underarmar och greppstyrka, ju mer kommer du märka hur fantastiskt detta förs över in i väldigt många andra övningar som du gör.

Med andra ord kommer du med ett starkt grepp att kunna ta mer vikt i marklyft. Du kommer kunna hänga kvar längre i chins-stången. Du kommer orka hålla och dra mer vikt i rodden. Ja, du kommer kunna prestera bättre i rent av i alla dragövningar och det kommer påverka massor av saker du gör, både i och utanför gymmet. Att ha starka nypor och vältränade underarmar kommer helt enkelt tillåta dig att lyfta mycket mer vikt, och du vet väl vad det betyder? Precis, mer och större muskler!

Har du ett stillasittande jobb? Då är det ett ypperligt läge att träna ditt grepp. Sätt på "Finger Expander" runt dina fingertoppar eller ta en "Squeeze Ball" eller annat och försök sedan att göra så många repetitioner som du orkar. 

Tillagd i varukorgen